Bråhögsbadet undrar! Är detta intressant???

Bli först med att tycka till som företagare!

Just nu undersöker Bråhögsbadets enhetschef, Mikael Svehög, intresset för att skapa ett företagskort. Ett kort där företagare enkelt kan hjälpa sina anställda, utöver friskvårdsmöjligheten, till att få en aktivare och friskare personal. Låter det intressant?

Kortet är tänkt att fungera som ett klippkort, där ni som företag kan välja antal förbetalda entréavgifter: 50, 75 eller 100 besök. Ni får det då entréavgifterna till rabatterat paketpris. 

Skicka gärna in era synpunkter på denna idé, eller om ni har andra tankar på hur vi tillsammans kan få människor till att bli mer aktiva. Mejla dina synpunkter direkt till Mikael här

En av kommunens fina möjligheter till en aktiv vardag

Bråhögsbadet erbjuder en 50-meters utomhusbassäng, öppen under sommartid: juli-augusti, en 25-meters inomhusbassäng, en undervisningsbassäng och ett äventyrsbad för de minsta. Ett av Bråhögsbadets främsta mål är att hjälpa våra medborgare, företagsanställda, kommunanställda med flera till att enkelt få möjlighet till en aktivare vardag. 

Berätta för Mikael hur ert företag skulle ställa sig till möjligheten med ett Företagskort? Allt är på idéstadiet och inga beslut är fattade. Så nu är helt rätt tidpunkt att tycka till!

Klicka här och skicka in dina synpunkter

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.