Företagsbesök på Techman AB

Bland robotar och specialbeställningar

På vårt företagsbesök hos Techman AB blev vi varmt mottagna av Per Bülow, servicechef, och Erick Norén, projekt och säljingenjör. De bjöd på rundvandring bland automatiserade maskiner, robotar och löpandeband lösningar som just nu är under utveckling under deras tak.

Techman AB är specialister på system och lösningar för effektiv industriproduktion och materialhantering. Och det känns att detta är ett företag där problemlösning och uppfinningsrikedom står i centrum. Hit kommer kunder från olika tillverkningsbranscher för att få hjälp att lösa specifika behov i sin produktionslinje. 

Hos Techman går egentligen inget på löpande band. Istället är allt specialgjort och baserat på varje kunds unika behov. De designar, bygger och installerar pålitliga, intelligenta och flexibla system och maskiner. Deras kunder finns inom brancher med höga krav på produktionssäkerhet.

Tack för besöket, samtalen och att vi fick slå oss ner i ert lunchrum. Det var trevligt att träffa alla medarbetare över en kopp kaffe.

Nyfiken på det här företaget? Här läser du mer om Techman

På bilden från vänster Erick Norén, Per Bülow, Jim Persson och Sam Haraldsson

Dags för ett företagsbesök på ditt företag?

Vi på Business Port Staffanstorp besöker regelbundet företag runt om i kommunen. Och kommer gärna ut till ditt företag.

Under ett företagsbesök berättar ni om er verksamhet och har möjlighet att dela med er av funderingar och erfarenheter av att vara företagare i Staffanstorps kommun. Vi delar med oss av det som händer på Business Port som kan vara intressant för er. Ett företagsbesök tar drygt en timme.

Vill du att Business Port och kommunen kommer och gör ett företagsbesök hos er? Kontakta oss här

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.