Företagsbesök på Cencio

Dagens företagsbesök på Cencio gick i temat Trygghet!

Staffanstorps kommun ska vara en trygg plats att driva sitt företag i och i samverkan med kommun, polis och näringslivet utvecklar vi detta gemensamt.

Fredrik Lindén som är ägare till Cencio AB samt Persiennexperten visade oss runt i lokalerna på Meteorvägen. På Cencio tillverkar man persienner, markiser och lamellgardiner. Under Persiennexperten finns försäljning och montering. Under besöket får vi lära oss vilket fint hantverk det är att göra detta då mycket av produktionen görs manuellt.

Med på besöket var Staffanstorps kommuns säkerhetssamordnare Elin Cedergren med kollegan Markus Bengtsson, ansvarig för ordningsvakterna i kommunen.

Tack för fina diskussioner för att gemensamt skapa en trygg plats att driva företag på.

Dags för ett företagsbesök på ditt företag?

Vi på Business Port Staffanstorp besöker regelbundet företag runt om i kommunen. Och kommer gärna ut till ditt företag. 

Under ett företagsbesök berättar ni om er verksamhet och har möjlighet att dela med er av funderingar och erfarenheter av att vara företagare i Staffanstorps kommun. Vi delar med oss av det som händer på Business Port som kan vara intressant för er. Ett företagsbesök tar drygt en timme.

Vill du att Business Port och kommunen kommer och gör ett företagsbesök hos er? Kontakta oss här

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.