Strategidag på Business Port

Business Port arrangerar en strategidag för styrelsen en gång per år. Ibland reser vi till andra kommuner för att se hur man arbetar med näringslivet. I år valde man att stanna på hemmaplan och förmiddagen ägnades åt ett inspirerande besök på Ekolution. En av få nystartade tillverkningsindustrier och dessutom med stora ambitioner.

På Ekolution processar man industrihampa och tillverkar bland annat isoleringsmaterial till byggindustrin. Av alla restprodukter tillverkar man sedan olika material där hampa är grunden. Detta resulterar i en klimatnegativ produkt som inte lämnar efter sig någon restprodukt.

Remi Loren med kollegor visade oss runt på fabriken och imponerade oss alla med en otrolig kunskap och stor passion för sitt arbete.

Eftermiddagen tillbringades på Gästis konferens och efter en god lunch diskuterade vi Business Ports möjligheter att stödja vårt näringsliv till tillväxt liksom företagsklimatet som vi värnar mycket om.

Dagen avslutades med middag på Segers Mat i Classicums fina lokaler i Kabbarp.

Vill du veta mer om Business Port eller styrelsen? Klicka här!

Har du funderingar på företagsklimatet är du varmt välkommen att kontakta Business Port!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.