Våra nätverksträffar

En viktig del i att ha ett bra företagsklimat är att kunna mötas för nätverkande. I Staffanstorp träffas företagare, politiker och tjänstemän på Företagsluncherna som vi arrangerar i samarbete med Staffanstorps kommun. Vi hittar också andra tillfällen att nätverka! 

Är du intresserad av att delta i något av våra nätverk? Klicka på länken för att maila intresseanmälan.

Fokus Fastighetsägare

Ett lokalt nätverk för fastighets- och markägare i Staffanstorps kommun utgör 
vårt fastighetsnätverk. Vi träffas för att utbyta kontakter, erfarenheter och för att fortbilda oss i aktuella frågor. 

Fokus Företag

Ett lokalt nätverk för företagare i Staffanstorps kommun. Nätverket träffas för att utbyta erfarenheter och idéer samt dela med sig av sitt kontaktnät. Nätverksträffarna har oftast ett kunskapstema som vi samlas kring.

Fokus Industri

Ett nätverk för industriföretag. Nätverket träffas för att utöka sitt kontaktnät i första hand. Genom att nätverka hittar man nya affärsmöjligheter. Vi utbyter erfarenheter och idéer. Vi lyssnar på något intressant ämne på mötena. Kom gärna med idéer om bra ämnen att ta upp.

Fokus Besöksnäring

Ett nätverk som är under uppbyggnad. Vi vill med detta nätverk skapa en plats där besöksmål, konferensställen, hotell, restauranger, gårdsbutiker, producenter av närodlat och andra kan samlas kring frågor som gynnar och skapar affärer åt varandra. Vi hjälps åt att sätta Staffanstorp på kartan och utbyter erfarenheter och idéer.


Är du intresserad av att delta i något av våra nätverk? Klicka på länken för att maila intresseanmälan.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Kontakta oss

Annika Wallin Jalgén

VD, Business Port Staffanstorp

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner