Varför Staffanstorp

Staffanstorps kommun ligger precis där den ska och har ett utomordentligt strategiskt läge mitt i den dynamiska Öresundsregionen, nära tre stora universitetsstäder. Köpenhamnaren kör hit på 30 minuter, Malmöbon tar sig hit på mindre än 15 minuter och Lundabon cyklar till Staffanstorp på 20 minuter. Vi påstår inte att vi ligger ”nära”. Vi ligger betydligt närmare än så.

Vi har ett av de bästa näringslivsklimaten i landet, som tillsammans med vårt geografiska läge gör oss attraktiva för företag. Samtidigt lockar vi också – genom spännande byggnadsprojekt, goda kommunikationer och bra kommunal service – allt fler människor att flytta hit.
Med det sagt, Staffanstorps kommun har väldigt mycket att erbjuda. Här finns lugnet med varierad natur, men också spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap.

Staffanstorps är en god kommun att leva i. En vänlig kommun att känna sig trygg i. En säker kommun att växa upp i. En klok kommun som förstår att värna om sina medborgare i alla åldrar.
Kommunen ansvarar för en stor del av den samhällsservice som finns i samhället, bland annat skola, barnomsorg, teknisk service, socialtjänst och äldreomsorg.

Välkommen att etablera ditt företag i Staffanstorp – mitt i ett av Sveriges mest dynamiska tillväxtområden – Öresundsregionen.
Med en etablering i Staffanstorp får ditt företag tillgång till en fantastisk infrastruktur i form av närheten till Europavägar, stambanan, Öresundsbron, Citytunneln, samt internationella flygplatser.

I Öresundsregionen finns ca 140 000 studenter inom högre utbildning och forskning med Lunds Universitet och Köpenhamns Universitet som motorer.

Business Port Staffanstorp AB, ett näringslivsbolag ägt av företagen och kommunen, hälsar dig välkommen och hjälper dig med råd och förmedling av kontakter med kommunala myndigheter, att få tillgång till tomtmark eller lokaler. Vi är din lots i etableringsarbetet.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Kontakta oss

Annika Wallin Jalgén

VD, Business Port Staffanstorp

Staffanstorp mitt i Skåne

Läs mer om Skåne här.

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner