Alumninätverket är igång

Intensiva samtal och viktigt erfarenhetsutbyte

Det VD-nätverk som startades upp 2023 har övergått i en ny form och det var många glada återseende när den nya gruppen sågs på Classicum för uppstart. Det nya Alumninätverket kommer lägga stor vikt vid erfarenhetsutbyte och samtal om alla de utmaningar och möjligheter som kommer med att vara VD.

Alumninnätverket har fått en egen moderator, Lotta Lindskog från Ledarskapsstudion. Lotta har skapat stukturen för höstens fyra träffar baserat på deltagarnas behov och önskemål. Hon kommer att följa gruppen under hösten och leda alla träffarna.

Under träffen for mycket konkreta förslag, input och idéer genom luften när ämne deltagarna själv valt att lyfta var på agendan. Det hittades nya samarbetsmöjligheter och bokades enskilda möte för att prata vidare.

En del i gänget dröjde sig kvar över en gemensam lunch. Och känslan av att vilja gå ut om omsätta det man fått till sig under träffens tre timmar var stark.

Det här är ett Alumninätverk som gemensamt lyckades skapa en första träff med med högt i tak, en hel del skratt och en öppen och ärlig samtalston.

Är du intresserad av att vara en del i ett VD-nätverk?

Med jämna mellanrum startar Business Port upp nya VD-nätverk, som sedan erbjuds att övergår i ett Alumninätverk. Det finns inget satt startdatum ännu. Men du kan redan nu skicka in din intresseanmälan genom att mejla dina kontaktuppgifter till Business Port.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.