Besöksmål i Staffanstorps Kommun 18-19 maj

Ibland glömmer man smultronställena runt hörnet. Vi har därför tagit fram en inspirerande illustrerad karta för att du lättare skall hitta till våra besöksmål i Staffanstorps kommun. Hoppas att du som boende i närområdet och du som långväga gäst uppskattar den och vill besöka oss, om och om igen! Under denna hemestra-helg, 18-19 maj, öppnar majoriteten av våra besöksmål upp och bjuder in till aktiviteter, tävlingar och erbjudanden.

Kika in i Facebookevenemanget för varje verksamhet för att veta vad som händer. Aktuella öppetider ser du hos respektive verksamhet.

Kartan är uppdaterad med tre nya verksamheter, vi välkomnar Bråhögsbadet, Konsthallen i Staffanstorp och Kornheddinge BryggeriKompani till gemenskapen!

Den fina kartan är illustrerad av Johanna Bank. Kartan är framtagen genom Fokus Besöksnäring – ett nätverk för besöksnäringen i Staffanstorps Kommun.

Varmt välkomna till oss i härliga Staffanstorp!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.