Boka möte med en oberoende energi- och klimatrådgivare – helt kostnadsfritt!

Du har väl inte missat den kostnadsfria och kommersiellt oberoende tjänsten som finansieras med stöd av Energimyndigheten? Här kan små och medelstora företag få energi- och klimatrådgivning – helt kostnadsfritt på plats ute i verksamheten.

Här nedanför hittar du en hälsning direkt från kommunens energi- och klimatrådgivare, som gärna svarar kostnadsfritt på frågor om bland annat uppvärmning, energikostnader, energieffektivisering, transporter, klimatpåverkan och om bidrag på energiområdet. Hör av dig till dem och boka rådgivning!

Hej!

Har du redan gjort allt? Många som vi träffar säger att de har det. Men det finns ofta mer att göra för att minska energianvändningen i ditt företag.

Energi- och klimatrådgivarna kan genom platsbesök och analyser av energianvändning hjälpa ditt företag att hitta möjliga energieffektiviseringar. Vi kan också ge råd kring solceller, energilagring, energiberedskap och systematiskt energiarbete. Efter platsbesöket följer vi upp resultaten.

Vi vänder oss till små- och medelstora företag, föreningar och privatpersoner. Våra råd är oberoende och kostnadsfria!

Hälsningar,
Energi- och klimatrådgivningen i Lund, Kävlinge, Lomma, Svedala och Staffanstorp

Boka in dig och ditt företag för en kostnadsfri rådgivning med kommunens energi- och klimatrådgivare

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.