Fina resultat i årets enkät ifrån Svenskt Näringsliv

Återigen ger företagen i Staffanstorps Kommun fina resultat i den undersökning Svenskt Näringsliv årligen gör under januari. Enkäten skickas till företag i hela Sverige. Den 20e september får vi svaret på hur vi rankas ibland Sveriges 290 kommuner. I rankingen läggs också in andra faktorer såsom statistik.

Redan nu kan man ta del av svaren på enkäten.

Så här skriver Svenskt Näringsliv om Staffanstorp:

Det kan vara utmanande för kommuner med mycket höga omdömen att förbättra resultaten. I åtta av frågorna gör Staffanstorp just det, så även i det samlade omdömet. Service och bemötande har blivit ännu bättre enligt kommunens företagare.

Vi vill tacka alla företagare för det engagemang ni visar och att ni som fått enkäten har tagit er tid att besvara. Svaren på enkäten ligger till grund för vårt fortsatta arbete med att förbättra näringslivsklimatet för er företagare. Vi vill att Staffanstorps Kommun ska vara det självklara valet när man letar efter en plats att etablera sig på.

Vill man läsa mer om undersökningen och ta del av resultaten hittar man den på www.foretagsklimat.se

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner