Företagarna Öresund bjuder in till företagslunch

Inbjudan ifrån Företagarna Öresund till alla företagare:

Välkommen på höstens första företagslunch hos Green Innovation Park i Alnarp med god lunch från Casseroll – Årets Hållbara Företagare 2023.

Lunchen kommer att levereras av Casseroll och Kjell Petersson som vi nyligen utsett till Årets Hållbara Företagare 2023.

Vi får också besök av ALMI som kort kommer att berätta om sitt erbjudande att hitta rätt fokus för en omställning till ett mer hållbart företagande och rusta för framtiden.
I två delar kan du få hjälp av deras rådgivare att ta de första stegen.
Det handlar bland annat om att hitta ditt företags styrkor och svagheter som kan vändas till affärs- och utveckligsmöjligheter och söka finansiering för din gröna satsning.

Självklart blir det tid för mingel och alla får möjlighet att presentera sig, det är så vi bygger ett bra nätverk. Våra luncher brukar vara välbesökta så missa inte att anmäla dig.

Välkommen också som gäst; företagare behöver inte vara medlemmar för att delta på våra aktiviteter. Lunchen bjuder vi på!

Anmälningslänk på LinkedIn

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner