Företagsbesök med tema ”att göra affärer med kommunen”

Business Port gör gärna företagsbesök på företag som finns i Staffanstorps Kommun. Det är viktigt för oss att förstå företagens vardag och utmaningar.

Just nu gör vi dessutom företagsbesök i samverkan med Staffanstorps Kommun gällande Offentliga Upphandlingar och hur man kan göra affärer med kommunen. Med på dessa besök följer Christian Olsson, som är upphandlingsjurist i Staffanstorps Kommun.

Ett sådant besök gjorde vi i veckan på Staffanstorps Städ och kemtvätt. Företaget hade möjlighet att presentera sig och sina tjänster. Sedan följde bra diskussioner om hur man kan både vara med på offentliga upphandlingar men också hur man kan vara med på direktupphandlingar (upphandlingar som understiger 700 000 kronor).

Vilka kontaktvägar finns in i kommunen? Vilka upphandlingar kan vara relevant för just ditt företag? Hur kan man hitta andra vägar när redan upphandlingen är klar?

Är du också intresserad att diskutera dessa frågor och möjligheter för ditt företag är du välkommen att kontakta oss för ett möte. Inget företag är för litet eller för stort för att ha möjligheten att göra affärer med kommunen.

På bilden syns Christian Olsson, Upphandlingsjurist på Staffanstorps Kommun, Tomas och Lotta Nordberg ägare av Staffanstorps Städ och kemtvätt.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner