Företagsbesök med tema kommunens inköp

Business Port kommer gärna ut och besöker kommunens företag. Under våren 2023 har vi förutom våra vanliga företagsbesök även möjlighet att göra besök med tema kring kommunens inköp och upphandling. Ta chansen att berätta om ditt företag, synliggöra vilka tjänster ni kan erbjuda kommunen och ställa frågor kring kommunens inköp. 

Vid dessa besök tar vi med oss kommunens upphandlingsspecialist juristen Christian Olsson. Christian berättar gärna om hur kommunens inköp fungerar vad gäller både mindre inköp och stora upphandlingar. Staffanstorps kommun ser gärna att lokala företag deltar vid inköp och upphandlingar och levererar till kommunen i de fall det är det bästa alternativet. I kommunens upphandlingar är ambitionen att ha affärsmässiga, välbalanserade krav och villkor, för att uppfattas som en attraktiv handelspartner. En löpande dialog med potentiella och befintliga leverantörer är av central betydelse för kommunens upphandlingsverksamhet.

Är ditt företag intresserad av att vi kommer och besöker just er? Anmäl intresse samt tre datum som kan passa er för ett besök, på mail till annika.jalgen@businessport.se.

Vill du veta mer om kommunens arbete med inköp och upphandlingar hittar du det här.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner