Företagsbesök på Ugnen – pizzeria i Staffanstorp

Mötet med företagaren är ett av de viktigaste instrumenten vi har för att skapa ett bra näringsliv i Staffanstorps kommun!

På företagsbesök på Ugnen – pizzeria i Staffanstorps centrum – får vi lära oss om branschens utmaningar och om den perfekta pizzadegen.

Vi förstår att pizzadegen är ett hantverk och på Ugnen har man en egen plats – pizzalabbet – där man hela tiden arbetar för att få fram den perfekta degen. Vi förstår också att förutsättningen ständigt ändras, mjölet kan vara olika torrt, temperatur och andra faktorer gör att varje pizzadeg är unik. Man måste prata med pizzadegen…för att få det perfekta slutresultatet. Vi förstår också att vi har lätt för att här nörda ner oss i en fråga som är otroligt viktig och också helt individuell…

På menyn finns napoletansk pizza med bra råvaror direkt ifrån Italien.

Konceptet är hämtpizza och om man vill ha pizza på en fredagkväll gör man bäst i att beställa långt i förväg då väntetiden ibland kan bli lång!

Tack för ett lärorikt, engagerade och spännande möte med fina prat om pizzan och branschen!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner