Göra affärer med FN

Inbjudan ifrån Exportcentrum Skåne

Save the date! FN marknaden och affärsmöjligheter.


Webinar 22 augusti 2023, kl 09.00-10.00


Business Sweden UN Tender Program


Den 14-15 november 2023 kommer de nordiska länderna återigen att arrangera UN Procurement Seminar i FN-byn i Köpenhamn. 
FN-marknaden erbjuder stora affärsmöjligheter för svenska företag.
Under 2021 upphandlade FN varor och tjänster för 30 miljarder USD. Seminariet är ett unikt tillfälle för dig och ditt företag att träffa nyckelpersoner från FNs upphandlingsavdelningar och få en inblick i vad din verksamhet kan göra för att positionera sig för att vinna upphandlingar inom FN.

För att förbereda er inför denna unika möjlighet anordnar Regional Exportsamverkan Skåne tillsammans med Business Sweden i Köpenhamn UN Tender Program- ett subventionerat utbildningsprogram som hjälper företag att utvärdera sin affärspotential i FN systemet och coacha dem inför seminariet i november.

Som ett första steg anordnar vi ett webinar den 22 augusti kl 09.00, där vi kommer att presentera FN som upphandlare och introducera UN Tender Programmet.

Frågor? Kontakta gabriella.danielsson@business-sweden.se eller dajana.kazazic@almi.se

Välkommen med din anmälan!


Exportcentrum Skåne är ett samarbete mellan exportfrämjande aktörer och vår uppgift är att hjälpa skånska företag att stärka sin tillväxt genom att växa internationellt. 

Anmäl dig här

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.