Guldkvällen 2022

Äntligen fick Staffanstorps näringsliv samlas och fira!

Guldkvällen är näringslivsfesten där vi umgås, skapar kontakter och firar näringslivet och speciellt de företag som stuckit ut lite extra.

Festen hölls på Guldkanalens lokaler och Staffanstorps Gästis levererade en Guldinspirerad trerätters meny. Konferencier var Per-Ola Sandberg som såg till att stämningen var på topp och att publiken var tyst när priser delades ut.

I år kunde vi dessutom fira lite extra, då Staffanstorps näringsliv anser att Staffanstorps kommun har det bästa näringslivsklimatet i Skåne! Detta enligt Svenskt näringslivs enkätsvar som släpptes i veckan.

Business Port Staffanstorp delade ut Årets Näringslivspris till Bente och Lars Falck på Tirups Örtagård.

Juryns motivering

Med hårt arbete och med sitt öga för utemiljö och biologisk mångfald, har Tirups Örtgård, skapat en pärla för trädgårdsintresserade i alla åldrar. 

Genom att erbjuda en avslappnad och välkomnande trädgårdsmiljö med växtförsäljning, restaurang och en butik med vackra ting, är detta en pärla som lockar besökare från långt utanför Staffanstorps gränser.

Företagarna Öresund delade ut Årets Företagare till Johnny och Yvonne Nyberg samt Andreas Kemfors på Klimabolaget. Årets Unga företagare till Elin Rosvall på Rosvalls salong samt ett Gesällbrev till Christopher Öfvander.

Företagsgruppen i Staffanstorp delade ut Årets Entreprenör till Krister Hultén och Jonathan Tufvesson på Hulténs.

Dessutom firades de som skulle firats på Guldkvällen 2020 (ställdes in pga pandemin):

Årets Näringslivspris gick till Johan Gustafsson.

Årets företagare: BusClean, Ergun Dramer

Årets entreprenör: Rörmontören Syd, Jörgen Jönsson

Mingelbilder från kvällen:

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.