Invigning av Segers Söta i Kabbarp

Idag den 20 juni öppnar Segers Söta sitt café på det nystartade utflyktsmålet Classicum i Kabbarp utanför Staffanstorp. Maria och Marcus Seger tog chansen att öppna ett konditori på en plats mitt i skånska myllan med växthus och trädgård rakt utanför där de dagligen plockar de örter som behövs för dagens pastasåser eller dagens bakverk. Här kommer de tillsammans med konditorn Glenn servera lunch och matiga mackor såväl som kaffe och bakverk. Du kan även beställa din bröllops- eller festtårta. På Classicum kommer det finnas möjlighet till att hålla både frukostmöten och olika event i lokalerna och trädgården.

Segers driver sedan tidigare Möllegårdens Mat och Möten samt Segers Mat, även här finns lunchserveringar och de arrangerar med glädje catering till större och mindre event.

Tillsammans med ägarna av Classicum Anna och Daniel Bertland har de en vision att skapa ett av Skånes självklara utflyktsmål som kretsar kring livsstil för alla som älskar det glasade rummet som förlänger såväl våren som hösten.
Öppettider är: Måndag-fredag 10-18, Lördagar 11-16 

Läs mer på https://segerssota.se och https://classicum.se

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner