Julfirande i Staffanstorps kommun

Snart är det jul i kommunen och det ska vi självklart fira med gemenskap, glädje och events för både stora och små.

Alla barn som vill får lämna sin önskelista till tomten, en del barn vill lämna sina gamla nappar till tomtebarnen och några vill säga hej. Sång och musik förgyller stämningen då musikertrion Linda Lundqvist, Uffe Bejstam och Matilda Åström underhåller i svängig och stämningsfull anda. Var med och pyssla små älgar av trä som ni kan hänga i julgranen där hemma, mingla, träffa grannar och bekanta.

Flera aktörer, företagare och föreningar kommer att medverka på julmarknaden. Passa på att handla fina julklappar till era nära och kära.

Julmarknad på torget den 26 november kl 11.00
Vi väcker den snarkande tomten tillsammans och sen är julmarknaden på torget i full gång framför Rådhuset.

På marknaden träffar ni bl a Sparbanken Skåne som är huvudsponsor för marknaden, de bjuder på roligheter och godsaker. Lions bjuder på gröt och har försäljning av svamphus så ni kan odla egen svamp där hemma i vinter. Träffa företagare såsom Classicum, Teres Miner, Reservkraft AB, Senior arbetsglädje och Ola Olsson Modigh som ställer ut veteranbilar. Scouterna är på plats enligt tradition med sin fina julloppis, Marianne Svenning ställer ut och säljer vackra silversmycken och Ulla säljer supersöta tomtar och annat spännande julhantverk. Mariannes karameller, julhjälpen i Staffanstorp finns på plats. Det bjuds på mingel med politiker och föreningar m fl. Varmt välkomna allihop! 


Luciapromenad genom Staffanstorp den 13 december kl 11.00
Vi startar Luciapromenaden vid Ica och går sedan långsamt med det långa glädjefyllda luciatåget genom centrum och gör små stopp längs vägen. Luciatåget består av ca 80 elever från Gullåkrakören som blir glada om vi sjunger med. Alla både stora och små är välkomna att gå med oss i tåget, klä gärna ut er i julig anda.

Kul i jul igen den 10 december kl 12.00
En rivig musikunderhållning med julig allsång för hela familjen på Jakriborgs julmarknad. Lars Linder och Linda Lundqvist tar ton. Sjung gärna med. 

Jakriborgs Julmarknad 10-11 december och 17-18 december kl 10-16
Jakriborg bjuder till sin sedvanliga julmarknad under två helger i jultid.

10-11 december kl 10.00-16.00
17-18 december kl 10.00-16.00

Flera aktörer, företagare och föreningar kommer att medverka på julmarknaden. Passa på att handla fina julklappar till era nära och kära.

Välkommen att fira jul med oss i Staffanstorp.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner