Nya möjligheter för etableringar på Logicenters site i Staffanstorp

Nu börjar inflyttning av nya spännande företag i Staffanstorps Kommun till Logicenters site!

I utkanten av Staffanstorp mot Åkarp/Malmö kan man inte missa det stora bygget som växer fram mellan Microsoft och Kuhne-nagel, alldeles intill Kilenkrysset. Det är Logicenters som bygger en ny site i Staffanstorp.

Siten blir när den är färdig ca 100 000 kvm och redan idag finns ca 50 000 kvm färdiga lokaler. Hälften av dem är redan uthyrt. Siten byggs utan att man har färdiga hyresgäster så här finns möjligheter för nya spännande etableringar till Staffanstorp.

Logicenters arbetar med logistik, e-handel samt detaljhandel mm. I Staffanstorp är det framför allt de två sistnämnda man riktar in sig på.

I september flyttade första hyresgästen in: First Class Brands – ett företag med rötter i Lund som vuxit ur sina lokaler. I det första färdiga huset kommer även Bona och Elbutiken att flytta in. Bona arbetar med golvprodukter och finns i Malmö. Elbutiken är ett lokalt bolag som numera ägs av ett norskt bolag och som arbetar med e-handel inom elektronik.

Är du intresserad av att etablera dig här? Information och kontaktuppgifter:

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.