Lundaland Talks – Kornheddinge Bryggeri Kompani

Lundaland bjuder in till event:

Följ med till Kornheddinge Bryggeri Kompani på Lundaland Talks!


Du missar väl inte detta! En ypperlig chans att besöka ett helt unikt bryggeri inom Lundaland. Läs mer nedan.

Äntligen kan vi återlansera Lundaland Talks – ett intimt och inspirerade forum där mat-, drycker- och destinationsverksamheter inom Lundaland får chansen att dela sina erfarenheter, idéer och kompetens med en bredare publik. 

Nästa Lundaland Talks kommer att äga rum tisdagen den 26 april kl 16:30–17:30 på Kornheddinge Bryggeri Kompani i Kornheddinge utanför Staffanstorp, precis lagom för en AW! Läs mer nedan.


Eat  Lundaland  och Lundaland Talks presenterar: “Att producera en 100% lokal öl“ med Kornheddinge Bryggeri Kompani


När fem ölnördar i 2017 bestämde sig för att kommersialisera sitt hemmabryggeri föddes Kornheddinge Bryggeri Kompani – helt unikt i sitt slag i Sverige. Bryggeriet har ambitionen att bli helt självförsörjande och tillverka 100% lokalproducerat öl. 
Att stå för alla råvaror själva betyder att företaget använder sig av egen humle och egen basmalt i sina öl. Idag producerar Kornheddinge Bryggeri Kompani ca. 10.000 liter öl per år och har även nischat sig som producent av svensk, ekologisk humle.

Hur ser vardagen ut på just detta bryggeri? Vad kämpar gänget med för utmaningar i och med visionen att bli fullständigt självförsörjande?

Detta och mycket mer får du ta del av om du hänger med på Lundaland Talks den här gången. Naturligtvis ska det bjudas på smakprov och baren är öppen för den som blir extra sugen! Alltså, dra lott om vem som kör och samåk med kollegorna efter jobbet eller ta med dig grannen och hoppa på cyklarna så ses vi den 26 april i den bubblande miljön på Kornheddinge Bryggeri Kompani.


Eventet är gratis och till för aktörer, organisationer och individer inom Lundaland. Vill man avnjuta öl utöver smakprovet bekostar man det själv.


Anmäl dig senast den 22 april genom denna formulär.

Här kan du läsa mer om hur Lundaland Talks går till.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner