Sommarlovsentreprenörer – UngDrive 2022

Nu är det åter igen dags för att göra bekantskap med våra unga entreprenörer. Under sommaren är det i år 15 ungdomar ifrån Staffanstorps kommun som fått chansen att utvecklas inom entreprenörskap.

Projektet drivs av UngDrive och ungdomarna träffas fysiskt i Lund tillsammans med ungdomar ifrån Eslöv, Höör, Svedala och Svalöv. På så vis utökas deras kontaktnät – något som är nog så viktigt när man driver företag.

Under en vecka får de utbildning inom marknadsföring, ekonomi och affärsidéer. De får börja bygga sitt bolag och under sommaren kan de sedan arbeta med att utveckla bolaget. Alla pengar man tjänar är egna pengar. Dessutom får de ett startkapital på 1500 kronor.

Syftet med projektet är att skapa nyfikenhet om att vara entreprenör och att driva eget bolag. En del av ungdomarna kommer i sin framtid driva eget och då är detta en bra grund att stå på. En del av ungdomarna kommer aldrig driva eget men entreprenörskap är även problemlösning och idéförverkligande och det behövs i alla anställningar. Förutom utbildningen får de nya erfarenheter, nya kontakter och personlig utveckling!

I år har staffanstorps-ungdomarna en alldeles speciell coach, Joel Toryd. Joel var har varit sommarlovsentreprenör tidigare i Staffanstorp och driver idag egna bolag – bland annat som fotograf.

Ung-Drive ungdomarna tillsammans med coach Joel Toryd

Business Port fick möjligheten att träffa alla och idéerna sprudlade. Vilket gäng! Vår framtid! I år har vi bolag inom trädgård, e-handel, apputveckling, saffransförsäljning, barnpassning, nagelbyggare, högtryckstvätt och mycket annat. Här nedan kan ni ta del av några av bolagen.

Skanewash är ett UngDrive företag som erbjuder högtryckstvätt för privatpersoner, kommuner och näringsliv. Just nu ligger fokus på Staffanstorps kommun och närområden som till exempel Lund. I framtiden hoppas vi kunna erbjuda vår service över hela Skåne.

Mitt namn är Dylan Amin och jag är VD samt ekonomiskt ansvarig för skanewash.

Mail skanewash@gmail.com och mobilnumret 0736793885.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner