Staffanstorpsguiden – en hemsida för alla i Staffanstorps kommun

Business Port hjälper företagare i Staffanstorps kommun så att det ska vara enkelt och lätt att vara företagare i kommunen. Här vill vi introducera att nytt företag med några unga entreprenörer som vill hjälpa till att synliggöra företag för invånare och näringsliv.

Oscar Osberg som är en av grundarna har träffat en del av företagen och är nu igång med uppstarten av sin hemsida som ska hjälpa oss att hitta varandra lättare!

Här presenteras deras vision med sidan:


Visionen är att bygga en hemdsida där alla lokala företag i Staffanstorps kommun finns med på. Anledningen till att sidan byggdes var eftersom antalet invånarna i Staffanstorps kommun ökar med cirka 500 invånare om året och samtidigt är det många personer som efterfrågar olika lokala företag i till exempel Staffanstorpskollen.

Därför valde de att bygga Staffanstorpguiden för att man enklare ska kunna hitta det man letar efter och då välja ett lokalt företag som kan förse ens behov på bästa sätt.

Visionen är att alla ska känna till sidan och Staffanstorpguiden ska vara det självklara valet när man till exempel vill anlita någon för ett jobb eller köpa något från våra lokala företag. Sedan sidan lanserades förra veckan har den haft 3 318 visningar.


Om du som läser detta driver ett företag i Staffanstorps kommun och vill vara med på hemsidan och testa alla basfunktioner helt gratis fram till och med maj 2022, får du gärna kontakta dem via deras hemsida eller sociala medier.
kontakt@staffanstorpguiden.se

oscar@staffanstorpguiden.se

0709959540

staffanstorpsguiden.se

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner