SustainaLink – projektavslut hos Idus AB

SustainaLink är en ideell förening som arbetar med samverkan för en hållbar framtid mellan studenter och näringslivet. Staffanstorps Kommun stöttar föreningen och som företagare i kommunen har man möjlighet att ta del av kostnadsfria projekt som studenterna gör åt företaget.

I fredags höll Hanna Thiel, miljöstrategstudent, sin slutrapport för projektet ”Underhållets bidrag till de globala målen”. Projektet har gjorts till Idus AB som utvecklar och implementerar underhållssystem för industri, energibolag, offentlig sektor mm.

Hur kan underhållet bidra till hållbar utveckling hos Idus kunder?

I projektet har Hanna tagit fram en modell där företaget kan hitta olika försäljningsargument inom hållbarhet till olika kategorier av kunder. I rapporten hittar man också en fördjupning inom vilka av de globala målen som Idus bidrar med till en hållbarare värld.

– Jag är tacksam över det gedigna arbete som Hanna har gjort och vi kommer ha stor nytta av hennes rapport framöver i vårt arbete med både befintliga och presumtiva kunder, säger Annette Larsson, VD på Idus.

Läs mer om SustiainaLink på deras hemsida och kontakta dem om du vill ha egna projekt på ditt företag.

På bilden ser man bland annat Annette Larsson, VD Idus, Helena Ensegård på SustaianLink, Hanna Thiel, student samt Markus Tell och Daniel Persson på Idus.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner