Från ökad trygghet till att fler går yrkesutbildningar – företagens önskelista

Varje år får företagare i Sverige en enkät med frågor som visar näringslivsklimatet i Sverige. I september släpps rankingen – den plats varje kommun får. Idag släpptes enkätsvaren, som visserligen bara är en del av rankingen – men en viktig sådan. Den viktigaste frågan – det sammanfattande omdömet – står för 1/3 av rankingen.

I den frågan får kommunen 4.31 (Sverigesnittet ligger på 3.47). Det är åttonde året i rad som vi tillsammans skapat detta fina betyg!

Vi är glada för att företagen i Staffanstorps Kommun vill svara på enkäten, utifrån den får vi värdefull information för att hela tiden förbättra möjligheterna för företagen i Staffanstorps Kommun.

I årets enkätsläpp kan vi se att företagen i Staffanstorps Kommun vill att kommunen prioriterar arbetet med minskad brottslighet och ökad trygghet, förbättra det lokala vägnätet, lägre kommunala avgifter, enklare att delta i upphandlingar samt fler som går yrkesutbildningar!

Vii är stolta över det fina näringslivsklimatet vi skapar tillsammans!

Företagen är viktiga för välfärden. Ni tillsammans skapar intäkter som gör att vi kan finansiera t ex skolor, sjukvård och polis.

Vår nuvarande plats i den totala rankingen är 1:a i Skåne och 4:a i Sverige.

Här kan man läsa mer!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner