Truck and wheel – TW Logistic

Trevligt företagsbesök på ett av de större privata företagen i Staffanstorps Kommun – idag ca 70 anställda. På bilden syns Francisco Marrugo – General Director for the Nordics.

Truck and wheel – TW Group är en internationell organisation inom logistik- och transportsektorn. Hemmahörande i Spanien utspridda i hela Europa har de nu sin första etablering i Sverige i Staffanstorp. Bolaget finns sedan drygt ett år på Logistikvägen, nära utfarten till väg 11 mot Malmö.

En av huvudorsakerna till varför man valt just Staffanstorp är läget och närheten till både Malmö – Lund och stora vägar. Varje dag kommer lastbilar för att lasta av produkter inom fordonskomponenter som lagerförs och skickas ut till hela norden.

I Staffanstorp är det logistik som är ändamålet och på kort tid har man skapat sig en fin organisation som är både familjär och effektiv.

Tack för en fin visning av er verksamhet och för fina samtal om utmaningar och möjligheter i er bransch! Imponerad av den vänlighet och öppenhet som ni skapat i er organisation.

Extra glada är vi för att Truck and wheel valt att bli partner till Business Port och genast såg möjligheter att få vara delaktiga i det fina näringslivsklimat som råder i Staffanstorp! Ser fram emot att få se er i vårt nätverk framöver!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner