UngDrive – företagsformen för barn och ungdomar


Du som är 0-18 år och bor i Staffanstorps Kommun kan enkelt starta ditt eget företag och sälja allt från varor till tjänster, både till privatpersoner och företag, enkelt, vitt och lagligt. 

I appen kan du som företagare tillsammans med din målsman skapa ett företag, sköta företagets bokföring, skicka kvitton till kunden, ta del av resultatrapporter och få vägledning kring lagar och regler för unga företagare. Detta för att på ett enkelt och tryggt sätt driva ditt företag. 

Be din målsman gå in på hemsidan och följ instruktionerna för att snabbt komma igång. Dessutom har ni alltid tillgång till hjälpmedel som regelbundna digitala event, kunskapsbanken och UngDrive livechatt. 

Läs mer och ladda ner appen på: ungdrive.se/app

Staffanstorps Kommun och Business Port har ett samarbete med UngDrive för att väcka intresset och nyfikenheten hos barn och ungdomar att våga prova entreprenörskap. Målet är inte bara att som vuxen våga ta steget att starta eget företag, utan att väcka lusten och modet att utveckla sin entreprenöriella förmåga. Denna behövs genom hela livet hur man än väljer att få sin inkomst.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.