Utbildning i sociala medier

Hur skapar man en social mediastrategi och arbetar med sina sociala medier. Det och mycket annat fick ett glatt gäng lära sig när Elina från företaget Identitet höll i kurs under onsdagen tillsammans med Business Port. Det var många aha-upplevelser och nya idéer som deltagarna fick med sig hem. Vi alla som deltog var exalterade och nyfikna på att sätta igång att skapa med våra sociala medier.

Något av det vi fick lära oss var bl a att en fördel med synlighet på sociala medier är att det ger företaget en helt annan tillgänglighet till kunden och låter kunden konsumera ditt budskap närhelst det passar kunden. Vi pratade också om att budskapet ska vara Human to Human budskap istället för att man pratar om Business to Business eller Business to Consumer. Ett annat tips var att vara personlig i kommunikationen och att göra en plan för när och hur du ska lägga upp dina budskap.

Är du också nyfiken på vad Identitet kan hjälpa ditt företag med? Läs mer här.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner