Väx med Fokus Tillväxt

Vill du öka omsättningen i ditt företag och växa? Fokus Tillväxt hjälper dig att hitta nyckeln till lönsamhet i just din verksamhet och guidar dig hela vägen.

Ibland är det svårt att veta var man ska börja. Är det mer personal som ska till? I så fall, vilken typ av kompetens? Kanske företaget behöver digitaliseras, internationaliseras eller utveckla sin affärsmodell? Eller ställa om till en grönare produktion. Fokus Tillväxt hjälper dig att hitta nyckeln till lönsamhet, här och nu, och förser dig med resurserna som krävs för att nå dit. Utan att det kostar dig någonting. Allt du och ditt företag behöver göra, är att vilja växa.

Ett samarbete mellan Region Skåne och Almi

FOKUS TILLVÄXT är ett projekt Region Skåne initierat tillsammans med Almi Skåne och andra företagsfrämjande aktörer i Skåne, för att hjälpa skånska företag att växa och öka sin lönsamhet. Almi har stor erfarenhet av tillväxtresor och har hjälpt många entreprenörer till framgång.

Läs mer på Region Skånes hemsida här

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner