Våra VD-nätverk är igång!

Under hösten och våren driver vi två VD-nätverk i samarbete med Burlövs kommun.

Vi är extra glada för att vi fyllt de två nätverken med härligt drivna företagare. Tillsammans har de nu möjlighet att utmana varandra, ge varandra nya kontaktnät, nya idéer och gemensamt få diskutera frågor som rör företagandet.

Facilitator för nätverket, Mikael Hedman och Magnus Melin på Inhouse i Malmö gör sitt yttersta för att nätverken ska få det syftet som vi vill ha, och att nätverken ska vara en riktig tillgång för företagarna.

Det första nätverket startade i september och de har nu hunnit träffas två gånger. Annette Larsson på Wimix Automation AB sätter sin medverkan i ord såhär:

Nätverket ger mig kunskap och värdefulla erfarenheter från kollegor i andra branscher. Ibland med en tvist på samma utmaning.

Samtidigt kan man dela frågor och kontaktnät.

Nätverket tar upp många frågor och ger kunskap inom andra områden som man kanske inte tänkt på, men väl så viktiga.

Stolt att få tillhöra detta kloka gäng, med både hjärna och hjärta.

– Annette Larsson Wimix Automation AB

Det andra nätverket startades den 19 oktober och innehåller åtta spännande företagare med en samlad kompetens som de nu delar med sig av för att stärka sitt eget bolag och andras.

Läs Annas, en av deltagarnas tankar, om denna första träff.

Nätverken finansieras delvis genom Region Skåne.

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner