AI-strategi för ledare

Genom Business Port skapar vi bland annat utbildningar i syfte att kunna stötta företag att växa och företagare att utvecklas! 

Business Port är näringslivsbolaget i Staffanstorps kommun.

Alla pratar om AI men hur kan vi förhålla oss till utvecklingen och se till att ta vara på möjligheterna i vårt företag? 

Genom utbildningen AI-strategi för ledare kommer du att öka förståelsen, se möjligheter och göra en egen strategiplan för att påbörja eller intensifiera er resa!

Storlek eller bransch spelar ingen roll, vi påverkas alla av AI! Här tittar man bortom de generativa AI-tjänsterna!

En viktig kunskap för att ta ditt företag in i framtiden!

Utbildningen projektleds av EFL och som kursledare har vi Tomas de Souza, entreprenören som redan gjort AI-resan i olika verksamheter. 

EFL – Executive foundation Lund – har vi tidigare använt oss av i olika sammanhang och som visat fina resultat i sina utbildningar de genomfört i vår regi.

Region Skåne delfinansierar utbildningen genom ”Lokalt stöd till tillväxt” och därmed är avgiften för utbildningen reducerad. Är du partner till Business Port finns även ett extra erbjudande till er!

Mer om utbildningen kan du läsa i bifogad bilaga. Det går också bra att kontakta EFL för frågor om utbildningen eller Business Port enligt kontaktuppgifter i bilagan!

Vi hoppas få se dig i januari och tänk på att platserna är begränsade, vi brukar har högt deltagarantal när vi gör utbildningar med EFL!

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.