Sökes: Entreprenör till Disponentvillan

På det gamla sockerbruksområdet på östra sidan om järnvägen i centrala Staffanstorp växer den nya stadsdelen Sockerstan fram.

Den gamla fina Disponentvillan ska bevaras och arbetet med att omvandla villan påbörjas under hösten 2022. Nu letar kommunen efter en aktör som vill driva verksamheten och utveckla det till en ny mötesplats. Att tidigt komma in i processen betyder att man kan vara med och utforma resultatet.

Vi söker en verksamhetsutövare/entreprenör som har ett tydligt koncept som stämmer överens med intentionerna om en restaurang/bar/ biergarten som fungerar som ett andra vardagsrum, mötesplats och dragplåster, som ett komplement till de verksamheter som redan finns i omgivningen.

Intresseanmälan ska lämnas och innehålla

Presentation av hyresgäst (människor/företag)

Presentation av koncept

Aktör väljs ut för att skapa största värdet för Sockerstan och där vi bedömer att det finns en bärighet över tid. Påbörjan av granskning av inkomna förslag 2022-11-20. Skicka intresseanmälan till: susanna.falck@staffanstorp.se

Länk till information om Sockerstan.

Här finner du presentationsmaterial om Disponentvillan som också går att ladda ner:

Dela denna sidan

Facebook
LinkedIn
Epost

Translate

Select the language you would like to translate into in the list below.

Bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner